keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Taivaanrannan maalailua...
...No melkeenpä.Tiskivuori kasvaa,pyykkivuori alkaa olemaan mounteverstin luokkaa,koti kaipaa kipeästi huolenpitoa ja kiillottelua.Mutta ei,ei ja ei.Äiti haluaa maalata,tehdä kaikkea kivaa.Elää vain yöpuku päällä ja tuusata omiaan.Kyllähän Inton pottataidot kuuluu ikuistaa,vesiväreillä tauluksi,tietenkin.

3 kommenttia:

  1. Onnea! Ihanaa että on tuo mahdollisuus! ei aina tartte siivota ja olla joku kotipiika eihän.. tosin meilläpäin alkaa isännän pinna taas kiristyä ja kaiketi se on askartelun, tuunailun ja taiteilun lomassa hiukan jotain kotitöitäkin tehtävä.. mun blogissan on tas paljon kaikkea mitä olen puuhaillut, käy kattoo!

    VastaaPoista
  2. Kyllä sitä ehtii siivota. Mäkin olen lomalla nyt ja siivotakin pitäis.. mutku kutimet vie kaiken ajan ja lukeminen, netti, tv ja ja... Päätin että teen ainakin yhden "päivän hyvän työn" päivässä ja se saa luvan riittää. Muun ajan lomastani teen sitä mikä tuntuu kivalle. Tänään olen pessy kaks koneellista pyykkiä, saa luvan riittää tälle päivälle. Jos sit huomenna vaikka imurois. Ja totta on, että kyllä pottaharjottelut täytyy ikuistaa! <3

    VastaaPoista