tiistai 19. toukokuuta 2009

Sisältää rankkaa vuodatusta!Vihaan Disneyn tuotantoa,siis akkarit luen mieluusti,ja elokuvat katson,mutta ne järkyttävät isokuvaiset Disneyn hahmopaidat ovat ällöjä.
Hämähäkkimiehistä ja bätmäneistä puhumattakaan.Olen niin kurja äiti etten suostu ostamaan niitä h&m:n spiderman vaatteita.Ja siihen on aivan selkeä syy,ne ovat ällöttävän rumia.
Meillä ei totisesti myöskään pyöri tuon kaltaisia leluja jaloissa.saadut ukot kulkeutuvat järjestäen vaivihkaa piiloon ja sitäkautta kiertoon.
kolmosen ja nelosen ohjelma-anti on myös lasten suhteen täyttä shittiä!Meillä katsellaan kakkosen tuotantoa.Pokemon saa heti päänsäryn aikaiseksi.
Ei,ei ja ei!
Ollaan super tylsät vanhemmat,tietysti.
Tietokoneella puolituntia n.kolme kertaa viikossa,ja yleensä pikkukakkosen sivuilla.Pelikonsoli löytyy,mutta on kaapissa.puolenvuoden välein se otetaan esille ja viikon on tiheämpää pelaamista.Sitten taas pois.
Ja ikärajat,ei niitä ole turhaan keksitty!Sisimpään koskee kun ihmiset antavat pelata lastensa mitä sattuu.
Sitten täällä ihmetellään kun lapset eivät enään osaa leikkiä...Niin mistähän johtuu???
Meillä tylsien vanhempien perheessä lapset saavat aina kehuja mielikuvituksestaan ja leikkimisen taidosta.Meillä kontrolloidaan tarkasti sitä miten paljon "ulkoista" virikettä saa nauttia,ja minkälaista!
Vanhin lapsi aloittaa ensimmäisen luokan syksyllä ja olin vanhempainillassa.Huomasin kauhukseni että moni vanhempi on jo ostanut kännykän kuusivuotiaalleen.Luojalle kiitos niitä
ei saa ottaa mukaan kouluun,koska me tylsät,tyhmät vanhemmat emme todella meinaa hommata esikoiselle puhelinta vielä moneen vuoteen.

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Hyvä, että vielä on periaatteista kiinni pitäviä vanhempia.
  Meillä on aika toisin, ei vaan jakseta:-)
  Mutta toisaalta, heti kun alkoi pihakausi, loppui pelaaminen ihan itsestään. Videoita kinutaan, mutta ei niitä kuitenkaan jakseta kun
  kaverit tulevat hakemaan pihaleikkeihin.
  Sitä paitsi, päiväkodissa on aina kehuttu meidän lasten leikkitaitoja, joten kaikki ei ole niin suoraviivaista...

  VastaaPoista
 2. Leikkitaidot taitavat mennä geeneissä;)Itse olin myös kova leikkimään!

  VastaaPoista