perjantai 24. huhtikuuta 2009

Aarteita kirpputoreilta


Voi kuinka onnellinen olen!Pääsin kaupunkiin ystäväni kanssa heti aamusta.Olimme päättäneet menevämme shoppailemaan,tietenkin kirpputoreille.Olihan meillä huikea rahapäivä(lapsilisät)!!!
Ensin kävimme uudella radiokirpputorilla.Iso siisti loossi-kirppis ja kahvila.Kahvila oli tehty todella viihtyisäksi.pöydät ja tuolit olivat kaikki antiikkia ja kahvi juotiin oikeista vanhoista posliini kupeista, tasseineen...UPEAA!!!
Löysin eccon ihanat sandaalit pienimmälle kesäksi ja hinta oli huiman euron,eli juuri sopivan edullinen minun pudjettiini.
Löysin retrohenkiset talvikengät myös eurolla ja ihanan lampun josta maksoin kyllä kympin.maksimi hintoja,mutta oli siisti ja kaunis.Olohuoneeseen sitä ajattelin,mutta katsotaan mihin se lopulta taas päätyykään?!
Kahvin ja rusinapullan jälkeen jatkoimme lähetystori fidaan.Sieltä löysin kivan koristetyynyn päällisen eurolla,tuplapussilakanan puolellatoista ja ihanan brion leppäkertun EUROLLA!!!
Leppäkertut on yksi heikkouteni kohde,joten se oli pakko kerätä mukaan.Vaikka kukaan lapsista ei jaksa olla kauaa kiinnostuneita vedettävistä puuleluista,ostan niitä aina kun osuu kohdalle.Ne ovat mielestäni niin ihania.Ostin myös jotakin perus piharytkyä,mitkä eivät ole mainitsemisen arvoisia.Laitan myöhemmin kuvaa saaliistani,kun vaan löytäisin sen ärsyttävän kameran laturin,joka on aina jossakin muualla missä pitäisi...
Ihanaa miten terapeuttista on tuo kirpputoreilla kiertäminen,nyt jaksaa taas!

1 kommentti: