perjantai 3. heinäkuuta 2009

sadepäivä...




...tuntuu pitkästä aikaa ihanalta!Jaksaa vähän jotakin tehdäkkin.Kokeilin pellavasta ommella lasten alkukirjaimet ja Onnin oosta sain idean tehdä pannunalusen.Mukavaa pikku näpertämistä.

5 kommenttia:

  1. Moikka!Siulla on ihan mahdottoman ihana blogi!Niin kauniita ja elämänmakuisia juttuja kotona ja suloiset temmeltäjät.(joilla muuten mainiot nimet, vrt. Unto :) )Ja just oikeella tavalla värikkäitä,retroisia lastenvaatteita vilahtelee kuvissa,oon vähän hassahtanu niihin.Aitoja retroja löytyy tosi huonosti mutta just Småfolkilta kivoja uusretroja,kotimaiset Metsola,Punainen norsu ja Fantti on ihan huippuja.Suurella kateudella ihastelin keskimmäisen(?) ompputakkia!Vastaavaa hingun syksyksi ja Punaisen norsun valikoimissa on ihana siilitakki mutta hintaa 92e joten saa kyllä hetken harkita vaikka olis kiva kotimaista tukeakin..Mut kiva kun löysit blogiini,pistin itseni siun lukijalistalle heti kun kahlasin vanhat tekstis läpi :)

    VastaaPoista
  2. Ai ja kato kun höyrytessäni unohdin viel sanoa et meil on kans Unto-teksti roikkumassa sängynreunassa,tosin ei pellavasta vaan värikkäistä puuvillakankaista :)Ihana löytää joku jolla on niin samanlainen maku ja ideat!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Rimpsukaisa kommenteistasi!!!Ihanaa!Itselläsi myös ihana blogi jota seuraan mielelläni!!!!Joo punaisen norsun vaatteet ovat ihania,mutta hinnakkaita...Itse en pysty niitä ostamaan harmi,koska käyttäisin niitä mieluusti!

    VastaaPoista
  4. Oii miten mainio blogi sinullakin! Saat minusta vakivierailijan, ehdottomasti. :)

    VastaaPoista
  5. Tulin kurkkimaan vastavierailulle sinunkin blogiasi. Oikein ihana blogi sinullakin! Kauniita käsitöitä, hauskoja lapsukaisia, onnellista arkea ja paljon väriä. MINÄ PIDÄN ja tulen uudelleenkin :D

    VastaaPoista